Ouderraad

OBS De Horizon heeft een actieve Ouderraad (OR) die elk jaar een aantal activiteiten organiseert. Deze activiteiten behoren niet tot het reguliere lesprogramma en worden daarom niet vergoed door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Het zijn activiteiten die de periode op school nóg leuker maakt voor de kinderen.

De OR zorgt voor invulling van en ondersteuning bij onderstaande activiteiten:
  • Sinterklaasviering
  • Kerstviering
  • Carnaval
  • Koningsdag
  • Horizon Hamburgerfest
  • Creadagen
  • Lustrumfeest
  • Luizencontrole
Om deze activiteiten bekostigen wordt voor iedere leerling een vrijwillige bijdrage gevraagd. De hoogte daarvan wordt jaarlijks vastgesteld.

Klik hier voor de informatiebrief voor ouders over de vrijwillige ouderbijdrage.
Klik hier voor het formulier doorlopende machtiging, om de vrijwillige ouderbijdrage automatisch te laten incasseren.

Voor iedereen die actief betrokken wil zijn bij de school en de ontwikkeling van de kinderen, bestaat de mogelijkheid om de OR te ondersteunen. Dit kan zoals gezegd als vrijwilliger bij de ondersteuning van de activiteiten. Maar wil je ook mee organiseren en je creativiteit inzetten? Word dan lid van de OR en zorg er voor dat bovenstaande activiteiten ook de komende jaren worden georganiseerd. Ook heeft u dan de mogelijkheid om mee te praten op en over de school. Dat is in het belang van uzelf maar vooral van uw kind(eren).

De OR bestaat uit de volgende leden:
Yvette Bakker
Bart Peters (penningmeester)
Caroline van Berlo
Mindy de Boer
Sandy van de Boomen
Luuk Castelijns (leerkracht)
Rianne Cruijsen
Roland van Eijk (voorzitter)
Joost van Kampen
Lieke Knaapen
Len Knoops