Tovenaars

Hé........ Zag je dat? Daar vloog iets door de lucht? Zag ik dat goed? Volgens mij was het een persoon? Dat kan toch niet? Trouwens...... Ik vind de school veranderd...... Hij lijkt een stuk enger dan voor het kamp. Wat is er toch gebeurd op de Horizon?

Kijk nou!!! Daar vloog het weer. Volgens mij is het iemand die vliegt op een..... op een..... op een bezem. Dat kan toch niet? Dat kan alleen in sprookjes. En dan kunnen alleen heksen en tovenaars vliegen. Het zal toch niet? En wat doet die rokende pan op het podium in school? En al die enge geluiden........

Zie ik dat nu goed? Heet onze school geen Horizon meer? Heet hij nu FRANKENSTEIN!!! Als ik naar al deze dingen kijk lijkt het wel of onze school is veranderd in een toverschool. Dat kan toch niet? Wie heeft dit gedaan?

Waar gaat dit naartoe? Ik begrijp er niks meer van. Jij wel? Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan snel op de groepspagina's om te zien wat er allemaal gebeurt in de klassen op Toverschool Frankenstein.