Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.

 

HORIZONTAAL NUMMER 8
04-11-2014


KMR
Op dinsdag 28-10-2014 hebben wij de eerste vergadering van 2014-2015 gehad met de nieuwe leden Wies van den Eijnden, Rik Bakens, Pelle Glas & Daphne van Stratum. Ook de oude leden die er vorig jaar in zaten Zoë Fransen & Loraine Kanters en de begeleider Frank Kuilder waren erbij. We hebben wethouder Martens gebeld om een afspraak te maken over ons schoolplein en we hebben een selectie gemaakt van boeken die we gaan kopen bij de Boekenberg. Op donderdag 6 november gaan we dit allemaal doen. We hebben ook nagedacht over nieuwe onderwerpen (bijvoorbeeld vreemde talen, nieuwe taalmethode, mediawijsheid of schoolband). Deze gaan we de volgende keer uitwerken. Ideeën zijn natuurlijk welkom en kunnen in de ideeënbus gestopt worden. We gaan ook nog foto’s maken en deze komen op de website.

Groetjes Zoë en Loraine

FUNTIME BIJ DE COMEET
Klik hier voor de flyer.

KORFBALTOERNOOI
Klik hier voor informatie.