Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.


HORIZONTAAL NUMMER 15
15-01-2016


NIEUWE LEERLING
Wij heten de volgende nieuwe leerling van harte welkom op onze school:
- Stijn Leenders (groep 1)

Wij wensen Stijn een plezierige en leerzame tijd toe op onze school.

OPROEP CREA
Zijn er ouders die zin en tijd hebben om ons woensdag 3 februari  te komen helpen tijdens de crea-ochtend met als thema carnaval? Als je graag mee wilt helpen…leuk! Laat het via een mail zo spoedig mogelijk weten aan Corrie (corriebakens@obs-dehorizon.nl). Je kunt bij Corrie ook informatie opvragen, mocht je dat willen. Alvast hartelijk dank.

CARNAVAL
Het is alweer bijna 5 februari en die dag staat in het teken van carnaval op De Horizon. Ook dit jaar zijn we op ons bal voorzien van een getalenteerde band. Het dak gaat er dus weer zeker vanaf. Carnaval is geen carnaval zonder een prins en prinses. Zij zullen dan ook zeker aanwezig zijn. Wie dit zijn is nog een verrassing.

Dit schooljaar heeft de carnavalscommissie voor dezelfde opzet gekozen als afgelopen schooljaar. Dat betekent dat er voor gekozen is om de onderbouw mee te laten feesten met de bovenbouw. De kinderen uit de onderbouw (groep 1 t/m 4) zijn het eerste deel van de ochtend vrij en worden om 10:45 uur op school verwacht. Zij bouwen dan in de klas een klein feestje en gaan daarna samen lunchen (vergeet dus niet een lunchpakket mee te geven). Voor de kinderen van de bovenbouw geldt de normale lestijd; van 8:30 – 14:30 uur. Ook voor hen geldt: Denk aan je lunchpakket!

Van 12:45 – 14:30 uur barst het feest los in de hal. Tijdens het carnavalsbal wordt er voor de kinderen gezorgd voor drinken en iets lekkers. Ook zal er tijdens het carnavalsbal een modeshow georganiseerd worden en zullen de prins en prinses per klas een onderscheiding uitreiken aan de leerling die het leukst, grappigst, origineelst verkleed is.

Natuurlijk bent u als ouder(s) van harte welkom om met ons mee te komen feesten om 12:45 uur. Graag zelfs! Voor de ouders is er gratis koffie/thee te verkrijgen. Frisdrank en wijn/bier is (zodra De Klot binnen is) tegen betaling te verkrijgen.

TIJDENS HET CARNAVALSFEEST MOGEN DE KINDEREN SERPETINES UITGOOIEN, ECHTER SPUITSERPETINES EN CONFETTI ZIJN VERBODEN!!!

Met vriendelijke groet,
Carnavalscommissie De Horizon.

AFWEZIGHEID DIRECTIE
In verband met een studie tweedaagse voor de directeuren van PlatOO ben ik donderdag 21 en vrijdag 22 januari aanstaande afwezig. Voor dringende vragen zijn Corrie en Chris het aanspreekpunt. Mocht je mij toch nodig hebben, dan ben ik bereikbaar per mail (directie@obs-dehorizon.nl) of mobiel (06-51750462).

GROEPSLIJSTEN
Vandaag ontvangen alle ouders per mail een actuele groepslijst/adressenlijst.

MAKE-A-WISH
Deze week ontvingen we per post een bedankbrief van stichting Make-A-Wish voor de geweldige opbrengst, die wij als school hebben gedoneerd. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder de overweldigende inzet van onze kinderen en ouders. Nogmaals bedankt daarvoor! Klik hier om de bedankbrief te lezen.

Ook heeft het Peelbelang een stukje geplaatst naar aanleiding van deze actie. Klik hier om het te lezen.