Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.

HORIZONTAAL NUMMER 11

25-11-2014 

SINTERKLAASVIERING

Op vrijdag 5 december as. is er weer de jaarlijkse Sinterklaasviering op school. U bent allen van harte welkom bij de viering die om 8:30uur van start zal gaan!

De dag is voor de onderbouw om 12:15uur ten einde en voor de bovenbouw om 14:30uur, net als andere vrijdagen. Zorg ervoor dat de kinderen van de bovenbouw ook deze dag brood en drinken bij zich hebben voor de lunch. We zien een sfeervolle dag tegemoet. 

GEZOCHT

Groep 1 t/m 4 gaan binnenkort aan de slag met eierdozen. Hiervoor hebben we er een heleboel nodig. Als u ze kunt missen dan graag inleveren bij Corrie of Miriam. Alvast bedankt.