Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.


HORIZONTAAL NUMMER 8
dinsdag 26-11-2013

SINTERKLAAS IN GROEP 5/6
Volgende week donderdag komt hopelijk de Sint weer een bezoekje brengen aan onze school. Op deze dag gaan we het gezellig maken in de klas met o.a. het spelen met gezelschapsspellen.

De kinderen mogen dus een spel van thuis meebrengen op 5 december a.s. Graag voorzien van naam. Op deze dag gaan we extra lang naar de gymzaal, dus vergeet ook zeker de gymspullen niet.

Bedankt! Groeten, Rian

CARNAVAL
Beste ouders/verzorgers,

We zijn er op tijd bij dit jaar! Maar we hebben een vraag voor jullie;
Op vrijdag 28 februari barst er weer een fantastisch carnavalsfeest los hier op de Horizon!

De band is al voor de helft compleet! Wij zijn alleen nog op zoek naar enthousiaste nieuwelingen die de band komen versterken. Dus kun je ‘geweldig’ zingen en/of speel je een instrument; meld je aan bij Rian! Onder leiding van Joep gaan jullie dan enkele nummers weer ten gehore brengen.

We hopen op veel nieuwe aanmeldingen!!

ALAAF!

Groeten Rian
rianvanschalen@obs-dehorizon.nl