Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.


HORIZONTAAL NUMMER 17
21-01-2015


NIEUWE LEERLINGEN

Wij heten de volgende nieuwe leerling van harte welkom:

Vilmos de Baets  (groep 1)

Wij wensen deze nieuwe leerling een plezierige en leerzame tijd toe op onze school.

IVN-OUDERS GEZOCHT

Het IVN Asten/Someren is op zoek naar nieuwe krachten om natuuronderwijs te verzorgen op de basisscholen. Graag zouden ze een IVN- ouder op iedere school hebben zodat ze altijd iemand hebben ter ondersteuning. Voor deze ouders is een cursus beschikbaar die bestaat uit verschillende modules. Deze zijn vrij om te bezoeken.

Via deze weg wil het IVN daarom een oproep doen onder de ouders van De Horizon. Bent u geïnteresseerd in de natuur en brengt u dit graag over op onze kinderen dan kunt u zich aanmelden bij Wouter Bierings (wouterbierings@obs-dehorizon.nl). Hij zal u dan verder inlichten.