Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.

 

HORIZONTAAL NUMMER 5
dinsdag 01-10-2013

STUDIEDAG
Vrijdag 4 oktober hebben wij de tweede studiedag van het nieuwe schooljaar gepland. Alle kinderen zijn deze dag vrij! Tijdens de ochtend gaat het team aan de slag met Onderwijs & ICT. Aan het eind van de ochtend ligt er een actieplan, waar de accenten voor de komende maanden in staan. Het middagprogramma wordt verzorgd door PlatOO, ter gelegenheid van de Dag van de Leraar. Alle scholen worden dan in Nuenen verwacht, waar een programma wordt aangeboden gericht op hoogbegaafdheid. Tessa Kieboom is uitgenodigd om op een inspirerende wijze een lezing te verzorgen.

SPORTSTUIFINFO
Onderstaande link geeft info vanuit Sportstuif.
SPORTSTUIFINFO

MUSICAL CARMEN 
Het weekend van 18,19 en 20 oktober wordt een onvergetelijk weekend. Wil je het muzikaal verhaal over passie, liefde, verlangen, vrijheid en verraad van dichtbij meemaken? Zorg dan dat je erbij bent!

Muziekvereniging Jong Nederland Asten brengt in samenwerking met professionele begeleiding en ruim 100 vrijwilligers het verhaal van Carmen op de planken. Carmen’s passie, Don José’s obsessie, Michaëla’s toewijding en Escamillo’s roem is het toneel van een tijdloos en tragisch liefdesverhaal dat onder het regie van Anneke Schröder in een twee uur durende voorstelling tot uiting komt.

Bekijk nu de onderstaande teaser van Carmen the musical. Nieuwsgierig naar het geheel? Bestel dan nu je kaarten voor 18,19 of 20 oktober op www.carmen.jnasten.nl of koop je kaartjes bij de VVV of Primera in Asten.

Googlen met "Asten Carmen" levert nog meer info op.